Sales Support medewerker (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Sales Support medewerker (M/V)

Sales Support medewerker (M/V)

Ocak 22, 2016

Voor onze opdrachtgever in Mijdrecht zijn wij op zoek naar een Sales support medewerker. Het gaat om het product/dienst "online betalen". Zowel inbound als outbound.

Heb jij HBO/WO niveau en heb je relevante werkervaring in de sales? Ben je daarnaast zelfstandig en gedreven en heb je misschien ook nog ervaring of affiniteit met e-commerce? Dan maak jij een goede kans op deze leuke baan.

We zijn op zoek naar iemand met ondernemerschap, die initiatief neemt, creatief is en die door enthousiasme en betrokkenheid het bedrijf zo goed mogelijk wil ondersteunen. Je komt te werken op de afdeling Sales support, zij richten zich op de ondersteuning van alle medewerkers en contact hebben met partners/leveranciers. Het gaat om een informeel (groeiend) bedrijf, met een klein team.

Je moet vragen kunnen afhandelen en informatie kunnen verzamelen/verstrekken over de veelvoud van hun producten/diensten. Vloeiende beheersing van de Engelse taal is erg belangrijk, naast Nederlands. Kennis van Duits en Frans is een pré.

Het gaat om een fulltime functie, in eerste instantie op uitzendbasis, met uitzicht op vast dienstverband. Woon jij in de buurt van Mijdrecht en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!

Plaats Mijdrecht
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı