Sales promotor (32-40 uur) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Sales promotor (32-40 uur) (M/V)

Sales promotor (32-40 uur) (M/V)

Ağustos 21, 2015

Kún je alles verkopen, maar wíl je alleen het allerbeste verkopen?

Nuon daagt je uit om te bewijzen dat jij `the sales force' hebt!
Sommige mensen zijn geboren verkopers en sommige geboren om anderen te helpen. Dat zijn kwaliteiten die we waarderen. Dat zijn de mensen die we niet alleen waarderen, maar graag uitnodigen om te solliciteren! Als Commercieel medewerker verkoop je niet `zomaar' wat producten en diensten, maar gas- en energieoplossingen die worden toegespitst op klantbehoeften. En omdat we onze waardering graag laten blijken, levert dat jou ook nog eens een leuke voordeel op.

Waar je werkt en wat je doet
Verkopen. Dat is waar je goed in bent. En dat is waar je nog veel beter in wordt. Als Commercieel Medewerker word je namelijk intensief on-the-job gecoacht door een ervaren collega die zijn of haar kennis graag deelt en je razendsnel wegwijs maakt in energieland. Bovendien neem je elke dag (!) deel aan een spannende salestraining op ons kantoor in Zwolle, Arnhem of Weesp. Na de inspirerende training is het tijd voor het echte werk en ga je op pad om mensen van de voordelen van Nuon te overtuigen.

Wie je bent en wat je kunt
Een verkooptalent. Dat is wie je bent. En dat is waar je jezelf nog verder in wilt ontwikkelen. Misschien heb je al een solide sales trackrecord. Misschien ben je eigenlijk nog een `sales noob', maar weet je zeker dat je mensen kunt enthousiasmeren, overtuigen en committeren.

Wie we zijn en wat we bieden
We zijn Nuon Sales Force. En dus voeg je meteen een erkend A-merk aan je CV toe. Een salaris dat snel oploopt naar bovenmodale waarden, persoonlijke coaching, enthousiaste collega's met een `work hard, play hard' mentaliteit, doorgroeimogelijkheden en een royale reiskostenvergoeding zijn namelijk allemaal `inbegrepen'. We waarderen salestalent dus niet alleen, maar belonen het ook!

Bekijk onderstaand filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=XtK2vVrx9Oo

Plaats Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel
Bedrijf Nuon Sales Force (4700)

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı