Researcher /Administrator (M/V)

Anasayfa >@Türkçe Dilinde İşler !! > Researcher /Administrator (M/V)

Researcher /Administrator (M/V)

Şubat 5, 2014

Voor een opdrachtgever in Den Bosch zijn we op zoek naar een HBO/MBO+ kandidaat die de Turkse taal goed beheerst in woord en geschrift voor de vacature researcher/Administrator Het betreft een vaste baan (op basis van werving & selectie) voor 32 tot 40 uur per week.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van en het identificeren van niet-conforme organisaties (piraterij gebruikers). Je doet hiertoe veel research via internet naar bedrijven die illegaal gebruik maken van software. Je maakt rapportages en beoordeelt metrische trends.

In deze functie doe je veel research via internet om bedrijven op te sporen die illegaal gebruik maken van software. In overleg met de manager moeten deze bedrijven gebeld wordt. Dit betreft veelal bedrijven in Turkije. Je fungeert hierin als tolk van de manager om met deze bedrijven in gesprek te gaan.

We zijn op zoek naar een kandidaat op HBO niveau met een commerciele achtergrond. Je hebt kennis van CRM systemen en bent communicatief sterk en assertief. Verder is de beheersing van de Turkse taal zowel in woord als geschrift goed. Je hebt reeds een aantal jaren werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om echt ergens in te duiken, zaken uit te zoeken en gegevens te analyseren. Je bent hierin gedreven en vasthoudend. Je hebt commercieel inzicht en bent analytisch sterk.

Plaats DEN BOSCH
Bedrijf Opdrachtgever

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı