Reachtruckchauffeur parttime (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Reachtruckchauffeur parttime (M/V)

Reachtruckchauffeur parttime (M/V)

Ağustos 30, 2015

Randstad heeft voor jou een leuke baan als reachtrucker in Utrecht bij een logistieke dienstverlener die is uitgeroepen als één van de TOP EMPLOYERS in Nederland van 2015.

Kuehne+Nagel is in Nederland gevestigd, heeft een totale warehouseoppervlakte van 355.000 m2 verspreid over 22 locaties en biedt ruimte aan ruim 1700 medewerkers.

Op de locatie in Utrecht wordt gewerkt voor een aantal grote klanten in de foodbranche.
Voor deze klanten verzorgt onze opdrachtgever de gehele logistieke order-afwikkeling van het gereedproduct: ontvangst en opslag van goederen, orderpicken, sorteren, personaliseren, verpakken en verzenden.

Randstad Inhouse Services zoekt voor het warehouse in Utrecht enthousiaste Reachtruckers die graag 3-5 dagen in de week willen werken. Je bent verantwoordelijk voor het orderpicken en verzendklaar maken van orders. Ervaring met de reachtruck en een geldig certficiaat zijn een vereiste. Woon je niet verder dan 10km van Utrecht Lage Weide vandaan, heb je geen fysieke klachten, ben je nauwkeurig en kun je minimaal 4 dagen per week werken reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Er wordt gewerkt in diensten van 14:00 tot 19:00 en 19:00 tot 24:00 en regelmatig op zaterdagen. Flexibiliteit ten aanzien van werktijden is belangrijk.

Een accuratessetest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je interesse en ben je in bezit van een geldig reachtruckcertificaat reageer dan snel via randstad.nl op deze vacature. Alleen reacties via randstad.nl worden in behandeling genomen.

Plaats UTRECHT
Bedrijf Kuehne + Nagel Logistics B.V. (Utrecht)

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı