Projectleider bouw (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Projectleider bouw (M/V)

Projectleider bouw (M/V)

Haziran 11, 2016

Ben jij een gedreven projectleider bouw? Zoek je een nieuwe uitdaging als projectleider bij een mooi middelgroot bouwbedrijf? Woon jij in de omgeving van Zwolle, dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf uit Zwolle met een jaaromzet van ca. € 40 miljoen. Een mooi gezond bedrijf met diversiteit aan projecten in nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Als uitbereiding van het vaste team is er ruimte voor een ervaren projectleider.

Functieomschrijving;
Als projectleider bent je verantwoordelijk voor het bewerkstelligen van een zodanige technische en organisatorische en de financiële uitvoering van projecten, dat een kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten gewaarborgd is.

Functie eisen;
– Een bouwtechnisch opleiding en minimaal HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 5 jaar ervaring is een soortgelijke rol;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal.
– Je bent een ondernemende professional, met goede communicatieve vaardigheden.
– Je bent resultaatgericht, ondernemend, initiatiefrijk, klantgericht, creatief en stressbestendig.
– Je woont in een straat van 50 km rondom Zwolle.

Wij bieden;
Een mooie uitdaging bij een toonaangevend bedrijf met volop mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Marktconform salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd conform cao bouwnijverheid. Als projectleider komt je ook in aanmerking voor een leaseauto, laptop en een telefoon.

Reageren;
Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Solliciteer dan met een actueel cv via de website van Randstad. Wil je meer weten, bel dan met Gencer Tüter op 0653724474

Werken via Randstad Bouw biedt je de beste begeleiding en vacatures in de bouw. De kader unit van Randstad Bouw bemiddelt dagelijks in kader functie binnen de bouw. Meer informatie en onze actuele vacatures vind je op www.randstad.nl/bouw

Plaats Zwolle
Bedrijf relatie van Randstad Bouw

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı