Project assistent (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Project assistent (M/V)

Project assistent (M/V)

Ağustos 18, 2015

Net 1 a 2 jaar aan het werk als secretaresse en ook de bijbehorende MBO opleiding afgerond, dan is dit een mooie opdracht binnen een zeer professioneel internationaal bedrijf!

Voor een internationaal bedrijf in de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een junior project assistent (32 uur per week) Het gaat om een functie tot in ieder geval half december.

In deze functie bied je brede administratieve ondersteuning, onder andere op het gebied van telefoonafhandeling, ontvangen van gasten, project administratie, facturatie, invoeren van productgegevens en archivering.

We zijn op zoek naar een kandidaat met MBO werk- en denkniveau met één tot twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Gezien het internationale karakter van het bedrijf beheers je de Engelse taal. Kennis van medische terminologie is een enorme pre.

Je bent nauwkeurig in je werk, kunt goed samenwerken maar bent ook zeer zelfstandig. Je bent communicatief vaardig, flexibel inzetbaar en een enthousiaste verschijning.

Herken jij jezelf in bovenstaande, reageer dan direct via de button! De solliciatie wordt alleen in behandeling genomen als u voldoet aan de gestelde eisen.

Plaats Amersfoort
Bedrijf Bedrijf in Amersfoort

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı