Procesoperator techniek (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Procesoperator techniek (M/V)

Procesoperator techniek (M/V)

Şubat 15, 2015

Randstad Techniek is altijd op zoek naar procesoperators voor ons grote netwerk van toonaangevende bedrijven in de procesindustrie.

In de moderne wereld van vandaag zijn producten uit de procesindustrie ondenkbaar. De producten die je eet, de middelen waarmee je wast, de goederen die je vervoeren of de medicijnen die je beter maken zijn allemaal mede mogelijk gemaakt door productieprocessen. Als procesoperator ben jij de onmisbare factor in dit proces. Er worden namelijk geen producten gemaakt zonder deze vakkundige technici! Dit klinkt als een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, en dat is het ook. Onder jouw verantwoordelijkheden valt het volgende:
– Beheren, bewaken en bijsturen van diverse productieprocessen
– Bedienen, instellen, afstellen en ombouwen van machineonderdelen
– Uitvoeren van procesanalyses en kwaliteitscontroles
– Opsporen en herstellen van procesafwijkingen
– Schakelen met de technische dienst, schoonmaak, verlading en laboratorium
– Doen van verbetervoorstellen voor procesoptimalisaties

Wil jij als procesoperator een nieuwe stap in je carrière zetten waarvan je absoluut geen spijt gaat krijgen? Dat kan, als je minimaal beschikt over een afgeronde technische MTS/MBO 3/4 opleiding in de richting van procestechniek, zoals:
– Vapro B, C
– Proces- en milieutechniek
– Levensmiddelentechnologie / voedingsmiddelentechnologie
– MLO / Chemie

Wij willen graag met jou kennis maken dus wacht niet langer en stuur je CV en motivatie op naar tom.snuverink@nl.randstad.com of solliciteer op deze vacature.

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Ook biedt Randstad Techniek verschillende opleidingsmogelijkheden. Bel voor meer informatie (06-46123653) of kijk op www.randstad.nl/techniek.

Plaats Amsterdam
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı