Procesoperator (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Procesoperator (M/V)

Procesoperator (M/V)

Eylül 5, 2013

Wij zijn op zoek naar een aankomend machine bediende/ operator. Je start eerst als oproepkracht doormiddel van dag en weekplanningen bij gebleken geschiktheid is de kans daar om voor langere tijd in gezet te gaan worden.

Heb jij een technische achtergrond of kan je aantonen dat je technisch aangelegd bent en beschikt over de juist mentaliteit? Dan is deze functie iets voor jou!

Als aankomend machinebediende ben je in het bezit van LTS , VMBO-techniek, MTS of Vapro diploma of heb je je ervaring opgedaan in een technische werkomgeving. Je komt te werken bij een productiebedrijf in Eerbeek. Het betreft een functie in 3-ploegendienst. Bij dit bedrijf worden kartonnen producten gevouwen. Als operator / machine bediende word jij verantwoordelijk voor het bedienen van de machines, het instellen en ombouwen van machines, evenals het uitvoeren van klein onderhoud. Je bewaakt het proces en je ziet toe op het goed functioneren van de apparatuur. Daarnaast kun je je goed blijven concentreren wanneer er even monotoon werk moet worden verricht.

Het spreekt voor zich dat jij je zeer bewust bent van kwaliteit, daar stel je ook hoge eisen aan. Je bent te omschrijven als initiatiefrijk en je voelt goed aan wanneer actie noodzakelijk is.

FUNCTIE EISEN VOOR DE VACATURE VAN OPERATOR / MACHINE BEDIENDE

– in bezit van diploma LTS, VMBO-techniek, MTS, Vapro A

– ervaring opgedaan in een technische werkomgeving

– kwaliteitsgericht

WAT BIEDEN WIJ

Salaris 1800 – 2100.

38-urige werkweek.

Ploegentoeslag 21% behorende bij de ploegentoeslag.

Heb je interesse? Schrijf dan een sterke motivatie en reageer dan middels de button ”solliciteer”.

Plaats EERBEEK
Bedrijf Randstad Eerbeek

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı