Procesoperator A of B (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Procesoperator A of B (M/V)

Procesoperator A of B (M/V)

Mart 22, 2015

Ben jij op zoek naar een functie als PROCESOPERATOR in de industrie? Dan is dit dé functie voor jou!

FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE PROCESOPERATOR
Je maakt in deze uitdagende chemische bedrijf in Weesp, op basis van recepturen uiteenlopende halffabricaten voor de leerverwerkende industrie. Je bedient procesapparatuur, voegt grondstoffen toe, analyseert het eindproduct en verpompt deze halffabricaten naar de afvulinstallaties of opslagtanks. Je voelt jezelf verantwoordelijk voor de installaties waaraan je werkt, je inspecteert en controleert deze en lost -waar nodig- kleine technische storingen op. Bij al jouw werkzaamheden staat veiligheid, kwaliteit en orde en netheid voorop.

FUNCTIE-EISEN VOOR VACATURE VOOR PROCESOPERATOR
Je bent in bezit van een MTS Procestechniek of Vapro A of B diploma en beschikt over aantoonbare werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur met batchprocessen. Accuratesse, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele werkinstelling zijn bij jou van nature aanwezig. Je hebt affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur ervaring met een heftruck.

Het is een functie in dagdienst waarbij er regelmatig ook overgschakeld wordt naar een 2 ploegenrooster. Je moet dus bereid zijn in beide roosters te werken.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie van procesoperator? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken?

Neem dan contact op met Burak Irak op 075-6504181

Plaats WEESP
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı