Procesoperator A (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Procesoperator A (M/V)

Procesoperator A (M/V)

Eylül 22, 2013

FUNCTIEOMSCHRIJVING VAN DEZE VACATURE OPERATOR VAPRO A

In deze functie ga je de produktie ondersteunen aan de afvullijn. Het betreft een allround functie waarvoor het noodzakelijk is dat je in het bezit bent van VAPRO A.

FUNCTIE-EISEN OPERATOR VAPRO A

– succesvol afgeronde VAPRO A opleiding

– bereidheid tot het werken in 2-ploegendiensten

– flexibele werkhouding

– goede communicatieve vaardigheden

WAT BIEDEN WIJ?

Randstad Techniek biedt je een goed salaris, afgestemd op de CAO van onze opdrachtgever. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en/of functiegerichte trainingen.

De betreffende baan is in 2 ploegendienst, voor een langdurige periode

WERKEN VIA RANDSTAD PROCESTECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN

Interesse in deze functie van OPERATOR VAPRO A of wil je met Randstad Procestechniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Neem dan contact met ons op! Belia Stokman 06 52856476 of bel het algemene nummer 053 4838585 en vraag naar Belia Stokman of Ron Geilen.

Plaats ENSCHEDE
Bedrijf Procestechniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı