PROCESOPERATOR ( 8 PLOEGENDIENST ) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > PROCESOPERATOR ( 8 PLOEGENDIENST ) (M/V)

PROCESOPERATOR ( 8 PLOEGENDIENST ) (M/V)

Ağustos 27, 2015

VOOR EEN BEDRIJF IN MIJDRECHT ZIJN WIJ PER DIRECT OPZOEK NAAR 2 MECHANISCHE PROCESOPERATORS DIE DIRECT KUNNEN STARTEN!! HET IS EEN FUNCTIE IN DE ACHT (8) PLOEGENDIENSTEN MET UITZICHT OP EEN VAST DIENSTVERBAND!!

DOEL VAN DE FUNCTIE:
Jij werkt aan een of meerdere productielijnen en zorgt er voor dat de machines goed werken, kwaliteitscontroles gedaan worden, eenvoudige storingen worden opgelost en autonoom onderhoud wordt gedaan. Kwalitatief en kwantitatief ben jij met jouw team verantwoordelijk voor het halen van de doelstellingen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING MECHANISCHE OPERATOR
– Verantwoordelijk voor het produceren van de juiste hoeveelheid producten, conform de kwaliteitsstandaarden.
– Actief deelnemen aan autonome productieteams en zo een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld (preventief) onderhoud en verbeterteams.
– Proactief uitvoeren van werkzaamheden als werkplekinrichting en -onderhoud, analyses maken, probleemoplossing en continue verbeteren, preventief onderhoud. Wij werken daarom met methodes als LEAN en Total Productive Maintenance.

FUNCTIE-EISEN MECHANISCHE OPERATOR
– Relavant en recente werkervaring als Operator. Jij hebt eerder in een fabriek gewerkt en hebt daardoor goede kennis van machines, bij voorkeur zowel mechanisch als elektrisch.
– Jij hebt een MBO(3 of 4) opleiding afgerond, bijvoorbeeld Elektrotechnisch, Mechatronica, Werktuigbouw, Vapro A of B (harde eis)
– Als jij ervaring hebt opgedaan met LEAN, Total Productive Maintenance (TPM) en / of verbeterteams en autonome productieteams, dan is het een voordeel!

WAT BIEDEN WIJ?
– Salaris is tussen de € 2200 – € 2800 bruto per maand exclusief toeslagen
– Werk in acht (8) ploegendiensten waarbij je ploegentoeslag krijgt van 33,5 procent over alle uren dat je werkzaam bent (reserveploegen dienst)
– Fulltime dienstverband (eerste half jaar als uitzendkracht werken daarna in dienst bij opdrachtgever)

Interesse in deze vacature neem dan snel contact met ons op!

Burak Irak
Randstad Techniek
075-6504181

Plaats MIJDRECHT
Bedrijf Relatie Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı