Persoonlijk Begeleider (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Persoonlijk Begeleider (M/V)

Persoonlijk Begeleider (M/V)

Mart 29, 2015

We zijn voor een VGZ instelling op zoek naar Persoonlijk Begeleiders (PB) , die langdurige zorg willen leveren aan oudere cliënten met een verstandelijke beperking (vaste aanstelling).
Je bent verantwoordelijk voor de directe zorg voor de cliënten en je voert de regie over de uitvoering van de zorg van een aantal cliënten in hun woon- en leefsituatie. Als PB-er bewaak je de uitvoer van de gemaakte afspraken en coördineer je de zorg. Je stelt samen met de cliënt, zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger en het multidisciplinaire team rondom de cliënt, het ondersteuningsplan op. Je vertaalt dit vervolgens naar concrete activiteiten en voert de regie over de uitvoering van het plan. Dat betekent dat je activiteiten begeleiders, vrijwilligers en betrokkenen en coacht, instrueert en ondersteunt bij de uitvoering. Ook ondersteun je de cliënt bij het voeren van de regie over zijn of haar leven; je legt en onderhoudt contacten het persoonlijke netwerk, je ondersteunt en stimuleert de cliënt bij diverse activiteiten in de woon- en leefsituatie, het opbouwen/onderhouden van een sociaal netwerk en bij het aanleren van nieuwe vaardigheden of het behouden daarvan.

De organisatie is vol op in beweging en gaat werken met zelfsturende teams. Wij zoeken daarom mensen die het leuk vinden om deel te worden van een organisatie in opbouw!

De eisen die worden gsteld aan de functie zijn:
– relevant MBO diploma niveau 4, aangevuld met ruime en passende werkervaring
– duidelijke affiniteit met ouderenzorg
– kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een (verstandelijke) beperking.
– kennis van zorgbegeleidingsprocessen en programma's
– kennis van relevante wet- en regelgeving, participatiemogelijkheden
– bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond
– belangrijke competenties zijn: initiatiefrijk, flexibel, ondernemend, coördinerend, samen werken en verbinden.

Voldoen jij aan gestelde eisen en wil jij deze functie gaan invullen, reageer dan snel via de site.

Plaats Utrecht eo
Bedrijf Zorginstelling

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı