Parttime vacature / bijbaan: infocenter verkoper bij KPN Lelystad 10 uur (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Parttime vacature / bijbaan: infocenter verkoper bij KPN Lelystad 10 uur (M/V)

Parttime vacature / bijbaan: infocenter verkoper bij KPN Lelystad 10 uur (M/V)

Eylül 3, 2014

Het is 09:00 in de ochtend en je komt aan op de werklocatie. Na een flinke bak koffie open je je e-mail en lees je het laatste nieuws op teamkpn.com door. Soms zijn er zaken gewijzigd, zijn er storingen of hebben collega¿s leuke dingen te melden. Je bent er altijd van op de hoogte. In de dagstart neem je de resultaten en stand van zaken door met je team. Hierna ga je aan de slag!

Jij gaat klanten informeren over glasvezel internet. Als ze niet in jullie info center binnen komen, ga je op straat actief mensen aanspreken. Je bent nieuwsgierig, behulpzaam en altijd op zoek naar de klik met de klant. Je gaat in gesprek, luistert en toont empathie. Je doet de klant een mooie aanbieding die bij hem en zijn thuissituatie past. Een win-win situatie creëren, klant blij, jij blij.

Soms heb je een dag coaching/training. Soms is het druk, soms erg rustig. Maar bovenal, altijd gezellig. Je bent altijd in voor een praatje met collegas, een kopje koffie of zelfs een avondje stappen. Geïnteresseerd in anderen, sociaal. Dat ben jij. Een dag is compleet als er leuk sociaal contact is geweest, van klanten wordt je blij.

Je werkt opperbest in een informele werksfeer. Een werkvloer waarop alles gezegd kan worden en iedereen voor elkaar klaar staat. Soms wat onderlinge competitie, met leuke prijzen zoals reisjes en cadeaubonnen. Groei vindt je belangrijk. Persoonlijke groei, maar ook met je team voorruit gaan. Je bent gedreven, weet wat je wil in het leven en kan dit ook goed overbrengen. Je hebt overtuigingskracht en kan helder en duidelijk communiceren.

Klinkt bovenstaande omschrijving als jouw ideale werkdag? Heb je zin in een nieuwe baan en ben je commercieel creatief? Graag ontvangen wij dan je reactie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Plaats LELYSTAD
Bedrijf KPN Glasvezel

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı