Opleiding tot buschauffeur, regio Zwolle

Anasayfa >Transport > Opleiding tot buschauffeur, regio Zwolle

Opleiding tot buschauffeur, regio Zwolle

Şubat 28, 2015

Dit is een vacature voor jongeren van 21 tot 27 jaar in het kader van de "Aanpak Jeugdwerkeloosheid"

Consolid ondersteunt sinds 1990 de bedrijven in het stads- en streekvervoer met flexibele inzet van buschauffeurs en is daarin de marktleider in Nederland. Om dat te kunnen doen leidt Consolid ieder jaar ook zelf buschauffeurs op voor het rijbewijs D.

Bovendien biedt Consolid nieuwe chauffeurs tegelijkertijd een volledige MBO-2 opleiding “Chauffeur Openbaar Vervoer”. Consolid zorgt er voor dat je als buschauffeur op uitzendbasis wordt geplaatst bij een openbaar vervoersbedrijf. Je krijgt een opleidingsovereenkomst van 18 maanden.

Buschauffeur is een mooi beroep, dat je zowel fulltime als parttime kunt uitoefenen. Er worden wel de nodige eisen aan je gesteld.
Wettelijk mag je pas buschauffeur zijn vanaf je 21e jaar.
Het is een functie met veel zelfstandigheid voor mensen die werken in dienstverlening leuk vinden en die graag met mensen omgaan.
Spreekt een afwisselend beroep met onregelmatige werktijden je aan? Kan jij de verantwoordelijkheid aan voor het rijden op een groot voertuig vol met mensen in soms druk verkeer? Dan kan dit de juiste functie voor jou zijn!

Of je er geschikt voor bent, dat kom je te weten tijdens onze selectieprocedure. Daarbij hoort een psychologisch onderzoek van een hele dag en een medische keuring voor het rijbewijs D. Ook zal je een Verklaring omtrent het Gedrag moeten aanvragen voor deze functie. In de selectie zit ook een rijtest op de bus. Consolid biedt geschikte kandidaten de perfecte start voor een loopbaan als buschauffeur.

Als je solliciteert word je uitgenodigd voor een selectiedag(deel) waarin we je alles vertellen over het werk, de selectie, de opleiding en de arbeidsvoorwaarden.
Daarna begin je op dezelfde dag al met een korte pre-test en een gesprek. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı