Operator (Stans & Lijn) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Operator (Stans & Lijn) (M/V)

Operator (Stans & Lijn) (M/V)

Haziran 26, 2013

In verband met capaciteitsuitbreiding zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten! Het betreft een functie met kans op vast dienstverband!!

Per direct zijn wij op zoek naar meerdere stans/lijnoperators. De procestechniek ontwikkelt zich op dit moment enorm snel, bedrijven zijn genoodzaakt om te professionaliseren en dit kan niet zonder goede operators! Binnen dit bedrijf wordt er gewerkt in een 5 ploegendienst en je zal een interne opleiding gaan volgen. Tevens wordt je de eerste 6 maanden intensief begeleid. Je zal worden aangenomen via Randstad, maar bij goed functioneren zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling bij het bedrijf met goede doorgroeimogelijkheden.

Tot je werkzaamheden behoren ook het verhelpen van licht technische storingen van zowel elektrotechnische als mechanische aard. Daarnaast assisteer je, danwel bouw je zelfstandig een machine lijn om. Denk hier bij aan de stansstempels en aan- en afvoerlijnen. Tevens draag je zorg voor kwaliteitszorg en probeer je efficiency zo hoog mogelijk te houden. Om dit met goed gevolg te kunnen afronden dien je de nederlandse taal goed machtig te zijn.

Functie-eisen:

– aantoonbare ervaring als operator, gelet op het zelf kunnen oplossen van e.v.t storingen

– aantoonbare ervaring in de mechanische techniek

– ervaring in de 3 of 5 ploegendienst

– woonachtig in een straal van maximaal 35 km, vanaf Epe

– goede beheersing van de NL-taal

– MBO werk en denk niveau

Interesse en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Reageer dan snel!

Aan de hand van je c.v en motivatie ontvang je z.s.m een reactie.

Plaats Vaassen (omgeving Apeldoorn)
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı