Operator (5 ploegen) eindhoven (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Operator (5 ploegen) eindhoven (M/V)

Operator (5 ploegen) eindhoven (M/V)

Kasım 14, 2014

Als operator kom je te werken aan een compleet nieuwe productielijn van dit productiebedrijf in Eindhoven. Het werk start per januari in de dagdienst en zal in de loop van het jaar (via een 2 en 3 ploegensysteem) opgeschaald tot 5 ploegen.

Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de productie en zorg je dat de producten voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en planning dit alles volgens strikte procedures. Goede kandidaten kunnen zich in deze functie ontwikkelen tot voorman en hebben uitzicht op een direct dienstverband.

FUNCTIE EISEN
– afgeronde Vapro A / MBO niveau 2 Operator opleiding (of vergelijkbaar)
– bereid om in de toekomst in ploegendienst te werken.
– Aantoonbare ervaring als operator

WAT BIEDEN WIJ
Randstad Techniek biedt een salaris van +/- € 2.100,- Je maakt gebruik van de pensioenregeling. Je kan opleidingen volgen en komt in aanmerking voor korting op je zorgverzekering.

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN
Interesse in deze functie van voorman ? Of wil je met Randstad Techniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Randstad Techniek
Bart Kok
073 690 3305
bart.kok@nl.randstad.com

Plaats EINDHOVEN
Bedrijf Randstad Procestechniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı