Operationeel planner (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Operationeel planner (M/V)

Operationeel planner (M/V)

Mart 29, 2016

Voor een dynamische omgeving bij Vitens zijn wij opzoek naar een ervaren planner. Als planner zal je verantwoordelijk zijn voor het functioneel aansturen en inplannen van monteurs.

Vitens voorziet 5,6 miljoen klanten dag en nacht van veilig en lekker kraanwater met maar liefst 1400 medewerkers die zich verbonden voelen door een passie voor water. Zij werken voortdurend aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit. Water is een vak. Een vak dat vraagt om creativiteit, innovatie, doorzettingsvermogen en om het nemen van verantwoordelijkheid. Voor mens, maatschappij en milieu.

In de functie van planner maak je de werkplanning en verdeling van de operationele activiteiten. Je bent in staat om ad-hoc in te spelen in onverwachte omstandigheden en deze te combineren met de verwachte werklading. Je stuurt hierbij de monteurs ook functioneel aan als de planning afwijkt van de tactische planning. Bij calamiteiten ben je het eerste aanspreekpunt van de afdeling en ben je fucntioneel verantwoordelijk dat alle uit te voeren taken op de afdeling worden afgehandeld, denk aan webcare, klantcontact, inspreken van boodschappen etc.

In totaal werken er 150 monteurs bij Vitens en deze zijn verdeeld in 8 gebieden. Door deze complexiteit is het van belang dat je in staat bent om de beschikbaarheid van alle monteurs te monitoren en goed kan inschatten wat het werkaanbod op dag en weekbasis is. Het verdelen van de capaciteit en het prioriteren van opdrachten is hierbij van groot belang. Je hebt zowel interne als externe contacten en het belang van de klant is altijd leidend.

Wat kun jij verwachten?
– Een uitdagende en complexe baan met vooruitzicht op een vast contract
– Uitstekend salaris van minimaal €2.268 ,- per maand

Waar is Vitens naar op zoek?
– een ervaren logistieke planner
– HBO werk en denk niveau
– communicatief sterk
– ervaring met het aansturen van middelgrote groepen
– stressbestendig

Heb je interesse? Solliciteer dan online via www.randstad.nl

Plaats Zwolle
Bedrijf Vitens

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı