Onderwijskundige

Anasayfa >Overheid > Onderwijskundige

Onderwijskundige

Aralık 15, 2013

Onderwijskundige
Publicatie: 12-08-2013
Einddatum: 31-12-2013

Organisatie:
Ministerie van Defensie

Standplaats:
Breda

Functie omschrijving:

U werkt aan de ontwikkeling van het onderwijs binnen Defensie. Hiervoor adviseert en ondersteunt u opleidingsbesturen en -ontwikkelteams bij het ontwerpen en aanpassen van het curriculum over kwaliteitszorg. Ook adviseert u het opleidingsbestuur over de organisatie en uitvoering van het onderwijs.

Als onderwijskundige bewaakt u de kwaliteit van afgeronde opleidingsprogramma’s of onderdelen daarvan. Dit doet u onder meer door ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van het evaluatieplan, de evaluatie-instrumenten, de uitvoering van de evaluatie en de verwerking van de evaluatiegegevens. Daarnaast werkt u aan de professionalisering van docenten en instructeurs. Hiervoor geeft u onder andere advies op onderwijskundig gebied en ondersteunt u nieuwe docenten en instructeurs op didactisch gebied.

U geeft studenten en cursisten studiebegeleiding en adviseert opleidingsbesturen en ontwikkelteams over de ontwikkeling van studeer- en leervaardigheden in het curriculum. Ook bevordert u uw eigen deskundigheid en professionaliseert u de sectie OIK door de ontwikkelingen binnen het (civiel) hoger onderwijs bij te houden en hier op verzoek rapport over uit te brengen. 

Contactpersoon:
Dhr. C. Adams
06 12962551
cf.adams@mindef.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags:

Medya Ortağı