Nuon zoekt Energie adviseurs in Arnhem (32-40 uur) (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Nuon zoekt Energie adviseurs in Arnhem (32-40 uur) (M/V)

Nuon zoekt Energie adviseurs in Arnhem (32-40 uur) (M/V)

Ocak 10, 2016

Als Energieadviseur op de klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je dient de klant op een representatieve en klantvriendelijke manier in één keer goed te helpen. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch behandelen van klantvragen en het geven van advies en het verkopen (inbound) van energieproducten. Nuon zoekt een spontane en commerciële collega, die door goed te luisteren de klantvraag snel kan achterhalen en tevens actief inspeelt op verkoopsignalen.

Wie ben jij?
Voor deze functie verwachten wij dat je beschikt over een MBO4/HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur werkervaring op een klantenservice hebt. Je beheerst in basis de Engelse taal in woord en beschikt over goede computervaardigheden.
Je hebt een commerciële en resultaatgerichte instelling, bent in staat de regie te houden over je eigen ontwikkeling door actief op jezelf te reflecteren. Je bent iemand met een kritische blik, hebt lef en bent gewend om met targets te werken en bent oplossingsgericht, empathisch , maar houdt wel de regie in het gesprek.

Voor deze functie dien je aan de volgende beschikbaarheid te voldoen: Minimaal 32 uur per week beschikbaar en full time beschikbaar voor een fulltime basistraining van 4 weken bij aanvang van de werkzaamheden. De eerste 3 maanden heb je geen vakantie gepland en je kunt 22 februari starten met de opleiding.

Wat biedt Nuon jou?
Na een professionele fulltime training van 3-4 weken vanaf 22 februari kom je terecht op een inspirerende en informele klantenservice terecht. De baan is voor lange tijd, waarin je je verder kunt ontwikkelen. Je startsalaris ligt op € 10,85 en na 6 maanden wordt dit verhoogd naar € 11,06 bruto per uur. De werktijden liggen op maandag t/m vrijdag tussen 8-18 uur, waarbij je zelf invloed op je rooster kunt uitoefenen.

Als jij voldoet aan dit profiel, dan zien wij graag jouw cv met motivatie tegemoet.

Plaats ARNHEM
Bedrijf NUON CCC Arnhem (4500)

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı