Native Speaker Duits/near native Engels (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Native Speaker Duits/near native Engels (M/V)

Native Speaker Duits/near native Engels (M/V)

Haziran 13, 2013

Voor Moduslink te Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Native Speaker Duits (die ook near native Engels spreekt) customer service medewerker. Het betreft een fulltime functie binnen een dynamisch bedrijf, waarbij je vanaf de eerste dag een tijdelijk dienstverband krijgt aangeboden.

De functie:

In de rol van customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor al het inkomende en uitgaande telefoon- en mail verkeer naar en van klanten van de Duitse markt. Je handelt op een correcte en klantvriendelijke manier vragen en klachten (volgens script) af en zorgt voor een goede administratieve afhandeling volgens de protocollen die gelden op het CCC.

Wie zoeken wij?:

– Door het internationale karakter van het bedrijf is het van belang dat je Duits native en Engels near native beheerst in woord en geschrift

– MBO\+ opleidingsniveau

– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en verkoopskills

– Vriendelijke en duidelijke telefoonstem

– Kerncompetenties, Nauwkeurig en betrouwbaar

Het Bedrijf:

Moduslink is wereldwijd één van de grootste leveranciers van Supply Chain diensten. Met meer dan 33 vestingen verspreidt over 13 landen is zij marktleider in haar werkveld. Al bijna 25 jaar helpt Moduslink bedrijven met efficiëntie. Door middel van het overnemen van delen of gehele bedrijfsprocessen kunnen zij hierin bijdragen. Naast het overnemen van bepaalde bedrijfs(productie) processen leveren zij ook elektronische business oplossingen die op maat worden ingericht voor hun klanten. Denk hierbij aan commerciële E-oplossingen ter ondersteuning van online sales voor de wereldwijde markt of een Costumer Contact Service voor salesactiviteiten per telefoon en email. Daarnaast bieden ze diensten op het gebeid van financieel management ter ondersteuning van online en offline transacties. Ook beheren en leveren ze web applicaties voor het plaatsen van orders en de afhandeling daarvan.

Plaats APELDOORN
Bedrijf ModusLink B.V.

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı