MET SPOED OPZOEK NAAR 2 PROCESOPERATORS (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > MET SPOED OPZOEK NAAR 2 PROCESOPERATORS (M/V)

MET SPOED OPZOEK NAAR 2 PROCESOPERATORS (M/V)

Aralık 10, 2014

Voor een vooraanstaande producent van kwalitatief hoogwaardige talkproducten voor onder andere de papier-, verf-, plastic-, en levensmiddelenindustrie in Amsterdam zijn wij per direct opzoek naar 2 PROCESOPERATOR A of B!

FUNCTIEOMSCHRIJVING VACATURE PROCESOPERATOR A of B:
Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en bijsturen van het productieproces m.b.t. het bewerken van steensoorten tot industrieel talkpoeder. Je bent tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden medeverantwoordelijk voor het coördineren en regelen van uitvoering van werkzaamheden. Denk aan planning en toezicht houden op het productieproces. Daarnaast ben je fysiek bezig met het bedienen, omstellen, controleren en bijsturen van alle productie-installaties in de malerij, pelletiser en afzaklijnen. Een belangrijk aspect van deze functie is eerstelijns onderhoud aan de installaties. Met oog op kwaliteitsborging neem je monsters betreffende fijnheid, witheid, etc.

FUNCTIE-EISEN VOOR DEZE VACATURE VAN PROCESOPERATOR A of B:
– In bezit van afgeronde Vapro A of B diploma
– Relevante en recente werkervaring binnen de chemische branche als Procesoperator
– Bereid zijn om in 5 ploegendiensten te werken

WAT BIEDEN WIJ
– Een stabiele opdrachtgever
– Uitzicht op vast contract
– Salaris conform CAO van het bedrijf (richtlijn is tussen € 2200,- en € 2700,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag van 29%

WERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEK
Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat.

REAGEREN
Interesse in deze functie? Of wil je met Randstad Procestechniek in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Burak Irak
Randstad Techniek
075-6504181

Plaats AMSTERDAM
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı