Meewerkend Voorman Coating (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Meewerkend Voorman Coating (M/V)

Meewerkend Voorman Coating (M/V)

Şubat 25, 2014

FUNCTIEOMSCHRIJVING MEEWERKEND VOORMAN COATING

Baan met perspectief voor een ervaren voorman! Deze internationaal opererende onderneming produceert kunststof platen voornamelijk ten behoeve van de agrarsche sector. Je schuwt een industriële omgeving niet; op deze afdeling is men gewend de handen uit de mouwen te steken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden teneinde jouw kennis over te kunnen dragen aan andere collega’s. Ervaring als (meewerkend) voorman is in deze een must.

FUNCTIE-EISEN MEEWERKEND VOORMAN COATING

– ervaring in het aansturen van collega’s

– flexibele en leergierige werkhouding

– goede communicatieve en sociale vaardigheden

– nauwkeurig en geconcentreerd kunnen werken; hoog kwaliteitsbesef

– certificaat Heftruck en Veilig Hijsen zijn pré

– bereidheid om in 2 ploegendienst te werken

WAT BIEDEN WIJ?

Randstad Techniek biedt je een salaris, afgestemd op de CAO van onze opdrachtgever. In dit geval 2275-2350 € bruto per maand excl. ploegentoeslag. De betreffende baan is in 2 ploegendienst; in rustige periodes dagdienst. Na een half jaar kans op een dienstverband!

WERKEN VIA RANDSTAD PROCESTECHNIEK

Randstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl/techniek

REAGEREN

Interesse in deze functie van MEEWERKEND VOORMAN COATING of wil je met Randstad Procestechniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken? Neem dan contact met ons op en solliciteer direct op deze vacature!

Randstad PROCESTECHNIEK

Belia Stokman, Ron Geilen of Tikva Looijen

053-4838585

Plaats GOOR
Bedrijf Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı