Medior applicatieontwikkelaar .Net (schaal 10)

Anasayfa >Overheid > Medior applicatieontwikkelaar .Net (schaal 10)

Medior applicatieontwikkelaar .Net (schaal 10)

Aralık 13, 2013

Medior applicatieontwikkelaar .Net (schaal 10)
Publicatie: 13-12-2013
Einddatum: 24-01-2014

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Apeldoorn

Functie omschrijving:

Ben jij de gedreven en stressbestendige applicatieontwikkelaar die uit de voeten kan in een complexe infrastructuur? Kan jij bijdragen aan het toegankelijk maken van onze producten en diensten door inzet van nieuwe technologieën? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Als medior applicatieontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het realiseren van state of the art-applicaties en bundelingen van applicaties. Je doet dit op basis van ontwerpen die de ontwerper heeft opgesteld. Je beoordeelt deze ontwerpen, stemt af met de tester en ondersteunt hem bij het uitvoeren van de testactiviteiten. Je bedenkt creatieve oplossingen voor technische problemen. Je maakt gebruik van de Microsoft-ontwikkelstraat. Je bedenkt zelfstandig oplossingen en bespreekt met ontwerpers wat de organisatie nodig heeft. Je brengt complexe processen terug tot eenvoudige modules en vertaalt deze naar functionerende applicaties. Vakontwikkeling staat daarbij hoog in het vaandel.

Concreet richt je je onder meer op het reviewen van detailontwerpen van applicaties. Daarnaast bouw je op basis van ontwerpspecificaties applicatiecomponenten volgens een vastgestelde methodiek. Eventueel configureer je ingekochte applicatiecomponenten. Je voert realisatietesten uit en schrijft de bijbehorende documentatie, zoals een implementatiehandboek. Je integreert applicaties en zorgt dat deze bundeling werkt op de gespecificeerde infrastructuur. Daarnaast handel je incident- en probleemmeldingen af en kom je hiervoor met goede oplossingen.

Een mooie functie in een hecht en multidisciplinair team waar je werkt aan het bouwen van nieuwe applicaties of het aanpassen van bestaande.
 

Contactpersoon:
Employability Center
030 – 275 4621

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , ,

Medya Ortağı