Medewerker Sales, Marketing & Communicatie (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Medewerker Sales, Marketing & Communicatie (M/V)

Medewerker Sales, Marketing & Communicatie (M/V)

Mart 9, 2013

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en zeer zelfstandige commerciële binnendienst functie. Je houdt je bezig met sales, marketing & communicatie. De organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Warehousemanagementsystemen voor E-commerce fulfillment bedrijven.

De organisatie kenmerkt zich intern door een informele sfeer en korte communicatielijnen. Extern is de organisatie uitermate professioneel en marktleider in haar vakgebied.

De medewerker sales, marketing & communicatie is verantwoordelijk voor: de telefonische afhandeling en opvolging van potentiële en bestaande klanten, het maken van offertes en presentaties, het bijhouden van de website, het voorbereiden van beurzen en klanten dagen.

Het betreft een functie op HBO niveau en heb je ook enkele jaren ervaring in sales en marketing & communicatie. Het is daarnaast belangrijk dat je affiniteit hebt met zowel ICT als logistiek.

Je spreekt ABN en hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je representatief en klantgericht ingesteld. Doordat je deze functie alleen bekleedt kun je zeer zelfstandig werken.

Het betreft een fulltime baan (36 – 40 uur) met direct een contract (bij Randstad of de opdrachtgever) in het vooruitzicht. Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er ook doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie mogelijk.

Heb jij HBO werk- en denkniveau, ervaring in bovengenoemde taken én heb je affiniteit met zowel ICT als logistiek? Dan nodigen wij jou uit om te sollicteren. De voorkeur van onze opdrachtgever gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in de regio waar het bedrijf gevestigd is.

Plaats WERKENDAM
Bedrijf bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı