Medewerker Personeelsadministratie (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Medewerker Personeelsadministratie (M/V)

Medewerker Personeelsadministratie (M/V)

Kasım 17, 2014

Tijdelijke functie als medewerker personeelsadministratie

Voor een technische opdrachtgever in Veghel zijn wij per direct op zoek naar een medewerker personeel administratie voor 6 maanden.

Je werkzaamheden bestaan uit het voeren van een correcte personeel administratie. In samenwerking met de salarisadministratie, de personeel managers en Data Management beheer je dossiers, bevestig je mutaties en voer je de verzuim- en verlofadministratie. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en managers als het gaat om regelingen omtrent arbeidsvoorwaarden, verlof en verzuim. Ook voor externe partijen als de arbodienst en verzekeringsinstanties ben je aanspreekpunt. Je handelt alle vragen zelfstandig af conform vastgestelde HR processen.

De personeel administratie die je voert is een geïntegreerde administratie in een ERP omgeving. Dat betekent ook dat de administratie meer omvat dan de klassieke personeel administratie. Ook het opvoeren en muteren van informatie van medewerkers die een meer geïntegreerd karakter in onze systemen hebben is onderdeel van de functie.

Functie eisen:
– HBO personeelsmanagement of vergelijkbaar niveau
– 3 jaar relevante werkervaring
– Communicatief vaardig en plezierig in de omgang
– Een pragmatische instelling en een uitstekend gevoel voor prioriteit.
– Enthousiast en flexibel
– Stressbestendig
– Doortastend en een actieve houding
– Goede beheersing van MS Office programma's Word en Excel
– Ervaring met het werken met ERP systemen is een must

Het betreft een fulltime personeel functie voor een periode van 6 maanden. Ben jij de personeel administrateur die wij zoeken? Reageer dan snel via de solliciteerknop!

Plaats VEGHEL
Bedrijf Bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı