Medewerker Marketing, Recruimten & Admission (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Medewerker Marketing, Recruimten & Admission (M/V)

Medewerker Marketing, Recruimten & Admission (M/V)

Aralık 24, 2015

Voor onze opdrachtgever de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn we opzoek naar een medewerker voor op het Front office, dit betreft een fulltime functie voor langere tijd met een mogelijkheid op een aanstelling via de Universiteit.

De functietitel geeft aan dat je ook marketing en wervings activiteiten zult verrichten maar in de basis ben je het eerste aanspreekpunt voor de studenten en studiekiezers van de Faculteit voor Sociale Wetenschappen. Je zult dan ook nieuwe studenten inschrijven en hiervoor houdt je actief de database op orde. Je werkt hiervoor in Osiris. Verder geef je informatie aan Nederlandse en internationale studenten aan je loket en daarnaast behandel je vragen per telefoon en mail. Uiteraard heb je contact met de medewerkers van de afdeling.

De marketingwerkzaamheden strekking zich tot het beheer van de je social media en de website. En je verzamelt relevante informatie voor het management. Hierbij moet je denken aan het opstellen van vragenlijsten om open dagen te kunnen evalueren. Je houdt de registratie bij van aanwezigen op events en zorgt voor het communicatiemateriaal zoals de uitnodigingen en nieuwsbrieven.

Voor deze functie zoeken we:
– Een afgeronde HBO opleiding;
– 3 tot 5 jaar werkvering, (binnen een onderwijsinstelling is een pré);
– Goede kennis en aantoonbare werkervaring met Osiris;
– Je bent nauwkeurig en zelfstandig;
– Je kunt goed plannen en organiseren;
– Je kunt uitstekend in het Nederlands en het Engels (C1) communiceren.

Voldoe je aan deze eisen en lijkt het je leuk voor de Faculteit voor Sociale Wetenschappen te werken op de Erasmus Universiteit dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop op de website.

Plaats Rotterdam
Bedrijf Erasmus Universiteit Rotterdam

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı