Medewerker heffing bij de Belastingdienst particulieren en bezwaarbehandeling

Anasayfa >Overheid > Medewerker heffing bij de Belastingdienst particulieren en bezwaarbehandeling

Medewerker heffing bij de Belastingdienst particulieren en bezwaarbehandeling

Aralık 18, 2013

Medewerker heffing bij de Belastingdienst particulieren en bezwaarbehandeling
Publicatie: 17-12-2013
Einddatum: 13-01-2014

Organisatie:
Belastingdienst

Standplaats:
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Arnhem

Functie omschrijving:

Wil je als fiscalist uitvoering geven aan de fiscale wet- en regelgeving? Ben je maatschappelijk betrokken en wil je bijdragen aan een gezonde bv Nederland? Wil je samenwerken in een team en daarbinnen eigen verantwoordelijkheid krijgen? Dan is de functie van medewerker heffing echt iets voor jou!

PDB zoekt enthousiaste en goed opgeleide medewerkers voor de beoordeling van fiscale aangiftes van particulieren en voor specialistische teams waarin bezwaren van particulieren en van ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) worden behandeld.

Als je aangiftes beoordeelt, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en handhaven van de fiscale wet- en regelgeving met betrekking tot de inkomstenbelasting particulieren. Je beoordeelt fiscale risico’s in de aangiftes van particulieren. Soms ga je hierover met hen of hun vertegenwoordigers in gesprek. Er wordt zoveel mogelijk thematisch gewerkt. Dat betekent, dat specifieke elementen in de aangifte (bijvoorbeeld overlijden of fraude) en/of doelgroepen (bijvoorbeeld jongeren of vermogende particulieren) geclusterd worden behandeld.

In de specialistische bezwarenteams worden bezwaren van particulieren en van ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) behandeld. Voor de behandeling van die bezwaren heb je intensief contact met je collega’s van heffing.

Als je nog niet zo veel werkervaring hebt, word je geplaatst in een heffingsteam. Als je je goed ontwikkelt, ga je ook medewerkers begeleiden of kun je gaan werken in een bezwarenteam. Heb je al behoorlijk wat werkervaring, dan kun je in een coachende rol in een heffingsteam geplaatst worden of je wordt direct in een bezwarenteam geplaatst.

De Belastingdienst wil graag de compliance van burgers en bedrijven bevorderen. Hierin spelen jouw communicatieve vaardigheden, persoonlijke drijfveren en overtuigingen die deze doelstelling ondersteunen een rol van betekenis. Transparantie, samenwerking en werken vanuit vertrouwen staan centraal. Hierbij is het essentieel dat je de belangen van de diverse stakeholders onderkent.

Contactpersoon:
Employability Center
055 – 543 47 95

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , , ,

Medya Ortağı