Medewerker Clientadministratie (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Medewerker Clientadministratie (M/V)

Medewerker Clientadministratie (M/V)

Ocak 21, 2016

Voor een bedrijf in de zorgsector in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een medewerker cliëntenadministratie, voor 24 uur per week.

De functie:
– Je voornaamste taak is het vertalen van beschikkingen indicaties naar producten en diensten in een Electronisch Cliënten Dossier (ECD). Je bent niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke beslissing over indicaties, maar het gaat puur om de administratieve verwerking hiervan. Het betreft dus een echte back-office functie.
– Contact onderhouden met gemeenten en medewerkers in het primaire proces (zorgverleners)
– De functie bestaat voor 80% uit administratieve taken en 20% uit telefonische werkzaamheden.

Het profiel van de geschikte kandidaat:
– Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (door opleiding en/of werkervaring)
– Je hebt kennis van de wet en regelgeving in de zorg, met name van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) (harde eis)
– Je hebt ervaring met het werken op een Cliënten Administratie of als applicatiebeheerder.
– Je hebt kennis over en ervaring met Electronisch Cliënten Dossiers in de zorg (harde eis). Ervaring met PlanCare Dossier van De Heer Software is een belangrijke pre.
– Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.
– Je bent communicatief sterk; je moet in staat zijn contacten te onderhouden met gemeentes en medewerkers in het primaire proces.

Het betreft een functie voor 24 uur per week, voornamelijk op de woensdag, donderdag en vrijdag. De duur van de opdracht is 2 tot 3 maanden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je tenminste aan de harde eisen, reageer dan snel middels de button "solliciteren". Het inwinnen van een referentie is een standaard onderdeel van ons selectieproces en we vragen je dan ook de gegevens van een referent bij te voegen bij je sollicitatie.

Alleen sollicitaties van kandidaten die voldoen aan het gevraagde profiel (tenminste de harde eisen) worden in procedure genomen.

Plaats Zwolle
Bedrijf Een bedrijf in de zorgsector in Zwolle

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı