Mechanische monteur / Monteur Technische Dienst (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Mechanische monteur / Monteur Technische Dienst (M/V)

Mechanische monteur / Monteur Technische Dienst (M/V)

Haziran 14, 2017

In Scherpenzeel zijn wij opzoek naar een mechanische monteur die pas stopt als hij/zij de oorzaak weet van een storing! Het betreft een functie waarbij je een vast contract mag verwachten bij goed functioneren!

Als technische dienst monteur ben jij verantwoordelijk voor het machinepark. Jij zorgt ervoor dat er geen stilstaande machines zijn, en als die er wel zijn, dan ben jij de 'monteur aan huis' die dit weet op te lossen. Omdat onderbrekingen absoluut niet gewenst zijn, weet jij als specialist ook de oorzaak te achterhalen zodat dit in de toekomst niet weer voorkomt. In deze uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng, werk jij in een dagdienst en tevens in een roulerende storingsdienst. Dit doe jij samen met je twee collega monteurs.

Functie-eisen:
-MBO werk- en denkniveau
-Ervaring met mechaniek; mag ook als machinebouwer
-Bereid zijn om in een dagdienst te draaien + roulerende storingsdienst
-Je bent leergierig, nieuwsgierig en een doorpakker

Uiteraard mag je hiervoor een prima salaris verwachten (afhankelijk van leeftijd/ervaring) inclusief goede secundaire voorwaarden. Je mag natuurlijk ook de nodige uitdaging in je werk verwachten en daarnaast heb je prettige collega's met wie je het samen doet!

Interesse? Aarzel niet en solliciteer meteen! We zien je CV graag tegemoet.

Plaats Scherpenzeel
Bedrijf Randstad Techniek

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı