Market Access Manager (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Market Access Manager (M/V)

Market Access Manager (M/V)

Mayıs 13, 2016

We zoeken een ervaren en ondernemende Market Access Manager voor Bosman Medische Hulpmiddelen. In de rol als Market Acces Manager draag je met passie de volledige verantwoordelijkheid voor een specifiek marktsegment, namelijk: wond- en stomazorg. Je zorgt voor de effectieve inzet van diensten en producten ten behoeve van jouw klanten. Deze bestaat uit een groep zorgprofessionals en consumenten met een specifiek ziektebeeld en/of zorgbehoefte (gericht op wond- en stomazorg). Doordat de klant in alles centraal staat, ben je in staat een op maat gesneden pakket producten en diensten te bundelen en dit te vermarkten. Samen met enthousiaste collega¿s van de afdelingen Sales, Business Process Design, Communicatie en Klantenservice streef je naar de hoogste klanttevredenheid en het beste rendement. Samen zorgen we ervoor, is de visie van Bosman. Je bent voor jouw marktsegment verlies- en winstverantwoordelijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (contract)afspraken met leveranciers en zorgverzekeraars binnen de kaders van het desbetreffende marktsegment. Ook vervul je een rol bij de totstandkoming van de contracten met de zorgverzekeraars.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikken over een academisch werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding richting Marketing en/of Bedrijfskunde, en minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol. We zoeken een verbinder, iemand die op natuurlijke wijze de verbinding met mensen op verschillende niveaus kan maken.
Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk, maar wel een pre. Met name inzicht in de processen en financieringsstructuren binnen de gezondheidszorg is een grote pre.

Het betreft een fulltime functie. Er wordt een contract van Bosman aangeboden.
Voor het volledige functieprofiel, kunt u mailen naar marie-claire.scharis@nl.randstad.com of bellen op nummer 06-11532622
Meer weten? Kijk op www.randstad.nl/zorg-professionals

Plaats Eindhoven
Bedrijf Bosman Medische Hulpmiddelen

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı