Management Trainee (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Management Trainee (M/V)

Management Trainee (M/V)

Mart 4, 2014

Ben jij een (bijna) afgestudeerde HBO-er of WO-er met een Elektrotechnische, Werktuigbouwkundige of Technisch Bedrijfskundige opleiding? Wil jij in aanmerking komen voor een Management Traineeship bij Vialis welke in September 2014 start? Ontmoet Vialis en Randstad Engineering dan op de Intertraffic beurs op 25,26,27 of 28 Maart in de RAI te Amsterdam!

Tijdens de Intertraffic beurs organiseren wij elke middag van 16:00 tot 18:00 een drietal workshops waarin jij kennis kunt maken met de wereld van de Infratechniek en Mobiliteit. Daarnaast maak je kennis met Vialis, kun je jouw kwaliteiten laten zien en maak je dus kans op het Management Traineeship!

Vialis staat voor duurzame, veilige en efficiënte mobiliteit over weg, water en spoor. Dat doen we via het ontwerpen, uitvoeren en in stand houden van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Vialis levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en bereikbaarheid van steden, regio’s en economische knooppunten in met name Nederland en België. Voor meer informatie over Vialis en de toonaangevende projecten kijk je op www.vialis.nl of bel je met Randstad Engineering op 075-6504195.

Wat kun je van het Management Traineeship verwachten:

-Een goed salaris en de beschikking over een laptop, telefoon en leaseauto

-Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke begeleiding

-De mogelijkheid om snel door te groeien naar een management positie

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Nina Owens Soligane van Randstad Engineering op 075-6504195 of nina.owens.soligane@nl.randstad.com, meld je aan voor de workshops en verzilver jouw kans op het Management Traineeship bij Vialis!

Plaats HOUTEN
Bedrijf Randstad Engineering

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı