Management ondersteuner (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Management ondersteuner (M/V)

Management ondersteuner (M/V)

Aralık 7, 2013

Voor een overheidsorganisatie in Utrecht zijn we op zoek naar een management ondersteuner voor 36 uur per week. Het is een zeer tijdelijke functie (tot 1 januari 2014) maar verlenging is niet uitgesloten.

Wat ga je doen?

Je bent belast met administratieve en logistieke werkzaamheden. Je plant afspraken, verspreidt vergaderstukken, notuleert en bewaakt de uitvoering van besluiten, signaleert afwijkingen van de planning en rappelleert zonodig. Je beheert de agenda van de programmadirecteur, selecteert en verspreidt de post en ontwerpt brieven van algemene aard. Je verwerkt nota’s, rapporten en brieven en zorgt voor de juiste lay-out. Ook verricht u administratieve werkzaamheden van algemene aard. Je regelt de logistiek rondom bijeenkomsten, bewaakt deadlines, verzorgt correspondentie en plant afspraken. Je zorgt voor de stukken en verslaglegging van vergaderingen en verzorgt de post en de archivering van afdelingsstukken. Je zorgt voor een uitstekende telefonische bereikbaarheid van de afdeling. Je houdt overzichten bij in Excel. Je bent eerste aanspreekpunt rond inkoop en inhuur van externen, je vraagt offertes aan en maakt opdrachtbrieven. Je zet documenten in huisstijl en helpt mee met de huisstijl bewaken.

Wat wordt er gevraagd?

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal een MBO opleiding hebt afgerond. Je kunt uitstekend omgaan met Excel, Powerpoint en Word. Het is een harde eis dat je woonachtig bent in Utrecht of zeer directe omgeving en dat je over relevante werkervaring beschikt. Bij voorkeur heb je al ervaring binnen een overheidsorganisatie. Je hebt geen vakantie gepland in december.

Het salaris is maximaal €2513,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan via de site je motivatie en twee e-mail adressen van referenten die benaderd kunnen worden.

Plaats UTRECHT
Bedrijf Bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı