Magazijnmedewerker/werkuitgever (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Magazijnmedewerker/werkuitgever (M/V)

Magazijnmedewerker/werkuitgever (M/V)

Şubat 10, 2013

Voor de afdeling eDC, internetwinkel, van de Hema zijn wij op zoek naar een logistiek deskmedewerker die zich bezig houdt met het voorbereiden van de orders die via internet binnenkomen bij Hema. Je handelt de binnengekomen orders af en zorgt ervoor dat zij op de juiste manier door de medewerkers verwerkt worden.

Het is een pittige functie waar veel bij komt kijken. Naast het werken met de systemen zal je ook mensen moeten aansturen, prioriteiten kunnen stellen bij grote drukte en pro-actief bezig willen zijn.

Het hebben van een aantal jaar magazijnervaring is een vereiste. Je zal in een traject komen waar je zal worden opgeleid als deskmedewerker. De eerste 3 weken zal je werkzaam zijn als magazijnmedewerker waar je zal worden ingewerkt op orderpicken, inpakken en inboeken, zodat je alvast kennis op doet van het magazijn.

Na deze weken zal er gekeken worden of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie van deskmedewerker.

In jouw functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent, kennis of affiniteit hebt van warehouse systemen, overzicht kunt houden en communicatief vaardig bent. Daarnaast kun je prioriteiten stellen en snel en nauwkeurig werken.

De werktijden zijn van 07:00 tot 16:30 uur of van 17:00 tot 22:00 uur voor 4-5 dagen in de week. Je salaris zal eerst gebaseerd worden op orderpick werk (€ 8,97) en na ongeveer 1 á 2 maanden worden opgehoogd naar €10,67 bruto per uur (afhankelijk van hoe snel je het oppakt). Reiskosten worden niet vergoed.

Heb je ervaring met bovengenoemde vaardigheden en ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Reageer dan snel via de knop ‘solliciteren’. We zien je motivatiebrief graag tegemoet!

Plaats UTRECHT
Bedrijf Hema

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı