Machinaal stralen stalen balken (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Machinaal stralen stalen balken (M/V)

Machinaal stralen stalen balken (M/V)

Ocak 1, 2016

Voor een bedrijf in Veghel zijn we op zoek naar een machinaal straler. Je bent verantwoordelijk voor het stralen en meniën van diverse staal producten in dagdienst. Ben jij iemand die kennis heeft van stalen balken? Die ervaring zou voldoende kunnen zijn voor deze functie.

Taken:
– Machinaal stralen van stalen balken.
– Op basis van de profielen van balken dienen de machines (zoals de oven en het stralen) afgesteld te worden.
– De balken worden continue aangevoerd door het magazijn. Jij dient er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk (stalen) balken van het zelfde profiel worden verzameld, zodat deze achter elkaar de straalmachine in kunnen. Hierdoor voorkom je dat de instellingen minder vaak aangepast hoeven te worden.
– In het computersysteem kan je aflezen waar stalen balken liggen die wel al zijn gepickt, maar die nog niet bij de straalmachine zijn afgeleverd. Het is jouw taak om collega's te bellen die deze balken kunnen aanleveren, zodat jij meer balken van hetzelfde type kunt stralen.

Ben jij iemand die kennis heeft van stalen balken? Het is namelijk belangrijk om de verschillende type balken te kunnen herkennen. Kom jij bijvoorbeeld uit de metaalbranche of ben je bekent met constructie werk? Verder is het belangrijk dat je het overzicht kan behouden en een computer kan bedienen.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel via onderstaande solliciteerknop.

Plaats Veghel
Bedrijf Bekend bij Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı