Linux engineer (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Linux engineer (M/V)

Linux engineer (M/V)

Mart 24, 2014

Voor een relatie in de hostingsmarkt zjin wij op zoek naar een Linux Engineer.

Je bent een Linux Engineer die professioneel en resultaatgericht werkt. Je schrikt niet van complexe, high-availability netwerkconfiguraties met load balancers, encryptie en gelaagde netwerken. Je bent thuis op het gebied van Linux/Unix en reeds bekend met zaken als Java, Tomcat, Apache, NginX, HA-proxy, MariaDB, Hadoop en systeem-performance/tuning.

Samen met je collega’s werk je aan een maximale beschikbaarheid van complexe, dynamische bedrijfssystemen en aan het structureel oplossen van verstoringen. Je werkt aan installatie, configuratie, beheer en tuning van onze systemen.

Je houdt je bezig met ondersteuning van en advisering bij technische implementaties. Ook schuw je Shell/Perl/Python scripting niet om jouw taken en die van anderen eenvoudiger te maken. Je bent goed in staat om procedures te documenteren en te communiceren op verschillende niveaus.

Wie zoeken we?

– Je beschikt over een relevante hbo-/ wo-opleiding Informatica of een hieraan gerelateerde studierichting met een flinke ICT-component.

– Je hebt ervaring met Linux Hosting en beschikt over praktisch toepasbare kennis van TCP/IP, webservers, databaseservers en security.

– Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent flexibel en stressbestendig ingesteld. Een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een must.

Tenslotte ben je bereid om beschikbaarheidsdiensten te draaien.

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving waabij eigen invulling gestimuleerd wordt? En je in een complexe en uitdagende beheeromgevingen werkt? Reageer dan via de site.

Plaats GRONINGEN
Bedrijf Relatie

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı