(leerling) operator (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > (leerling) operator (M/V)

(leerling) operator (M/V)

Mart 8, 2013

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator waarbij je een opleiding krijgt, een goed salaris en direct een contract? Lees dan verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Culemborg zijn wij op zoek naar een leerling operator. Het betreft een fulltime functie in de vijfploegendienst waarbij je direct een contract van onze opdrachtgever krijgt aangeboden. Doordat er in ploegen wordt gewerkt is het belangrijk dat jij in het bezit bent van eigen vervoer.

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het van belang dat je in ieder geval een technische opleiding op het MBO hebt afgerond op minimaal Niveau 3. Je bent als leerling operator verantwoordelijk voor de productie. Je bouwt machines om, bewaakt de voortgang van de productie en je voorkomt storingen en fouten in het productieproces. Wanneer je deze ervaring nog niet hebt dan wordt dit jou geleerd.

Wanneer jij voor deze functie in aanmerking wilt komen heb je naast MBO werk- en denkniveau enige ervaring in de techniek of in een productieomgeving. Hiernaast ben je al in het bezit van VAPRO B of ben je in staat om deze opleiding met succes af te ronden. Doordat je in een vijfploegenrooster werkt is het noodzakelijk dat je flexibel bent. Hiernaast heb je een gemotiveerde houding en kun je goed in teamverband werken.

Wanneer deze functie jou aanspreekt dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Plaats Omgeving van Culemborg
Bedrijf Relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı