KPN vacature: parttime verkoper Dordrecht (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > KPN vacature: parttime verkoper Dordrecht (M/V)

KPN vacature: parttime verkoper Dordrecht (M/V)

Ocak 4, 2013

Voor de KPN Winkel in Dordrecht hebben wij een parttime vacature voor een enthousiaste verkoper voor 16 uur per week!

KPN is leverancier van IT-diensten en telecommunicatie in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Persoonlijk, eenvoud en vertrouwen zijn de drie kernwaarden van KPN waar ook de medewerkers naar streven in hun functie. Ga je aan de slag in de KPN Winkel dan werk je in een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s die hart hebben voor tevreden klanten!

Je spreekt klanten proactief aan en verkoopt de producten van KPN op het gebied van bellen, internetten en televisie kijken. Je leeft je in de situatie van de klant in en voert een gestructureerd verkoopgesprek. Je geeft uitleg in begrijpbare taal en vertaalt de wens van de klant naar een concreet productaanbod. Verder bied je service aan klanten met diverse vragen.

Het is een afwisselende en actieve baan, waarin het behalen van verkoopdoelen centraal staan. Je ontvangt betaalde trainingen en coaching om steeds beter te worden in je vak!

Wij vragen van jou:

– Minimaal MBO+/HBO niveau

– Commerciele instelling, targets dagen je uit

– Affiniteit met telecomproducten

– Ervaring in de actieve verkoop (callcenter, deur tot deur, etc.)

– Vaardigheid met het voeren van verkoopgesprekken

– Flexibele beschikbaarheid (koopavond en weekend)

KPN biedt:

KPN biedt uitzicht op een vaste aanstelling en een goed salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit. je ontvangt diverse product- en verkoptrainingen. Je kunt doorgroeien tot allround verkoper of winkelmanager, maar ook op het gebied van sales, marketing en management op het hoofdkantoor. Bovenal biedt KPN een leuke functie waarin je je energie kwijt kunt.

Enthousiast en voldoe je aan bovenstaand profiel? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Is de button ‘solliciteer’ niet zichtbaar? Kijk dan op www.randstad.nl/kpn en zoek op vacaturenummer 1184759.

Plaats DORDRECHT
Bedrijf KPN winkel Dordrecht

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı