Kopersbegeleider (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Kopersbegeleider (M/V)

Kopersbegeleider (M/V)

Şubat 16, 2015

Heb jij minimaal zo'n 3 jaar ervaring als kopersbegeleider en woon jij in de regio Sliedrecht? Dan zoeken we jou als kopersbegeleider!

Werkzaamheden: van de kopersbegeleider:

Als kopersbegeleider ben je het gezicht richting de klant.
Binnen deze functie verzorg je de voorbereiding van kopersinformatie, de begeleiding en het informeren van de kopers(groepen). Een belangrijk onderdeel hier binnen is het begeleiden van de individuele koper bij de keuzemogelijkheden in de meer- en minderwerk opties. Daarnaast verzorg je de administratie rondom de keuze en de communicatie richting de uitvoering/werkvoorbereiding. Tijdens het gehele bouwproces ben je aanspreekpunt voor de kopers.

Functie-eisen:

Voor een goede invulling van deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren kopersbegeleider. Je hebt een afgeronde HTS opleiding in de richting van Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde of Makelaardij. Daarnaast heb je ruime werkervaring, 3-10 jaar, opgedaan als kopersbegeleider bij woningaannemer. Je kan goed overweg met AutoCad en het MS Office pakket. Daarnaast ben je sterk in plannen, je bent klant- en servicegericht en je bent communicatief vaardig zowel in woord als in schrift.

Je woont binnen een straal van 3 kwartier rijden van Sliedrecht.
Goede salariering, conform UTA CAO.

Plaats Sliedrecht
Bedrijf een relatie van Randstad Bouw

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı