Kleingoed chauffeur rijbewijs B, mogelijk opleiding tot C, Eindhoven

Anasayfa >Transport > Kleingoed chauffeur rijbewijs B, mogelijk opleiding tot C, Eindhoven

Kleingoed chauffeur rijbewijs B, mogelijk opleiding tot C, Eindhoven

Ocak 25, 2013

Het transport in Nederland groeit. Voor de uitbreiding zijn veel extra chauffeurs nodig, met name voor het binnenlands vervoer. Daarom liggen er nu en in de komende jaren kansen om een loopbaan te starten in het transport, met een start als chauffeur bij Consolid.

Consolid ondersteunt als specialistisch bureau de bedrijven in de transportsector door ze chauffeurs te leveren. Om dat te kunnen doen leidt Consolid ieder jaar ook nieuwe chauffeurs op en plaatst deze bij de bedrijven. Bedrijven laten hun instroom van nieuwe chauffeurs volledig of gedeeltelijk op deze manier verlopen.

Vrachtwagenchauffeur is een mooi beroep met veel zelfstandigheid. Er kijkt niet de hele dag iemand over jouw schouder mee, je hebt jouw schema voor die dag en bent er zelf verantwoordelijk voor.
Je moet graag op de weg zitten en ook kunnen omgaan met druk verkeer en de files in ons land. Onder alle omstandigheden werk je veilig en toon je verantwoordelijkheid. Je bent met een behoorlijk gewicht en een groot voertuig op de weg en weet balans te vinden tussen het op tijd leveren, veilig en zuinig rijden. Of je er geschikt voor bent, dat kom je te weten tijdens onze selectieprocedure.
Als je geschikt bent kun je de door ons voorgefinancierde opleiding tot vrachtwagenchauffeur starten. Consolid biedt geschikte kandidaten dus de perfecte start.

Je begint direct met werken als kleingoedchauffeur met B-rijbewijs. Na 6 maanden wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de opleiding rijbewijs C. Je dient fulltime beschikbaar te zijn voor het werk als kleingoedchauffeur met B-rijbewijs.

Het betreft fysiek zwaar werk met ongeveer 80 stops per dag, veel in en uitstappen! View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , , , ,

Medya Ortağı