Klantadviseur Zilveren Kruis (Turkstalig!) (M/V)

Anasayfa >@Türkçe Dilinde İşler !! > Klantadviseur Zilveren Kruis (Turkstalig!) (M/V)

Klantadviseur Zilveren Kruis (Turkstalig!) (M/V)

Ağustos 3, 2015

Spreek jij naast Nederlands ook uitstekend Turks en wil je een uitdagende functie bij een grote, gezellige organisatie? Ben je communicatief vaardig en help je graag klanten op correcte wijze? Lees dan verder!

Voor KCS zijn wij op zoek naar klantenservicemedewerkers voor Zilveren Kruis. In deze functie help je klanten met vragen over hun zorgverzekering. De vragen zullen gaan over bijvoorbeeld vergoedingen, declaraties en polisvoorwaarden. Nadat je de vragen van de klant hebt beantwoord, leg je de informatie vast in het systeem.

Als klantadviseur ben je het visitekaartje van Zilveren Kruis Achmea en zorg je ervoor dat de klant na het gesprek met een goed gevoel ophangt. Het is belangrijk dat je de vraag van de klant goed kunt analyseren en dat je op een duidelijke manier complexe informatie aan de klant kunt uitleggen. Daarnaast is het belangrijk dat je je inleeft in de klant, want de vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over (vergoedingen bij) gezondheidsproblemen.

Wat vragen we?
– Goede beheersing van de Nederlandse én Turkse taal
– HBO/ WO werk- en denkniveau
– Je hebt reeds ervaring in klantcontact
– Je bent klantgericht en klantvriendelijk
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

Wat bieden we?
– 28-40 uur per week
– Een salaris van €9,10 euro bruto per uur, dit is exclusief 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen
– De gelegenheid om het WFT certificaat `Zorg¿ te behalen
– Een leuke werksfeer en afwisselende werkzaamheden

Opleidingstraject:
– Je start na aanname direct met WFT Zorg Welten, hier staan 32 studieuren voor. Deze digitale opleiding en het examen (meerdere locaties mogelijk) worden door Randstad vergoed. De uren investering zijn voor eigen rekening en zelf in te plannen.
– Vanaf de startdatum zoals hier boven staat aangegeven start je met de interne opleiding bij KCS, deze duurt 3 weken, is op locatie en wordt doorbetaald.

Kijk voor meer informatie over Banking & Insurance op randstad.nl/banking-insurance

Plaats ZOETERMEER
Bedrijf Klant Contact Services

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı