Klantadviseur Berbers/Turks sprekend (M/V)

Anasayfa >@Türkçe Dilinde İşler !! > Klantadviseur Berbers/Turks sprekend (M/V)

Klantadviseur Berbers/Turks sprekend (M/V)

Haziran 13, 2015

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een grote, gezellige organisatie? Beheers je de Berberse of Turkse taal? Wil je werken én jezelf ontwikkelen door training en het behalen van een WFT Zorg diploma? Ben je communicatief vaardig en help je graag klanten op correcte wijze? Lees dan verder!

Voor KCS Achmea zijn wij op zoek naar klantenservicemedewerkers voor langere tijd. In deze functie help je klanten met vragen over hun zorgverzekering. De vragen zullen gaan over bijvoorbeeld vergoedingen, declaraties en polisvoorwaarden. Nadat je de vragen van de klant hebt beantwoord, leg je de informatie vast in het systeem.

Als klantadviseur ben je het visitekaartje van Zilveren Kruis Achmea en zorg je ervoor dat de klant na het gesprek met een goed gevoel ophangt. Het is belangrijk dat je de vraag van de klant goed kunt analyseren en dat je op een duidelijke manier complexe informatie aan de klant kunt uitleggen. Daarnaast is het belangrijk dat je je inleeft in de klant, want de vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over (vergoedingen bij) gezondheidsproblemen.

Wat bieden we?
– 28-40 uur per week
– Een salaris van €9,16 euro bruto per uur, dit is exclusief 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen
– De gelegenheid om het WFT certificaat Zorg te behalen
– Een leuke werksfeer en afwisselende werkzaamheden

Opleidingstraject:
– Je start na aanname direct met WFT Zorg Welten, hier staan 32 studieuren voor. Deze digitale opleiding en het examen (meerdere locaties mogelijk) worden door Randstad vergoed. De uren investering zijn voor eigen rekening en zelf in te plannen.
– Vanaf de startdatum zoals hier boven staat aangegeven start je met de interne opleiding bij KCS, deze duurt 4 weken, is op de locatie in Zoetermeer en wordt doorbetaald.
– Na de training kunnen je kiezen uit werklocatie Utrecht of Zoetermeer.

Plaats Zoetermeer of Utrecht
Bedrijf Klant Contact Services

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , ,

Medya Ortağı