Junior productiemedewerker (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Junior productiemedewerker (M/V)

Junior productiemedewerker (M/V)

Şubat 13, 2015

Fulltime vacature voor junior allround productiemedewerker.

Voor een groeiend bedrijf in Schijndel zijn wij op zoek naar een junior allround productiemedewerker. Ben jij handig met gereedschap en sta je aan het begin van je carrière? Lees dan snel verder.

Profiel:
Samen met collega's ga je verschillende onderdelen voor vrachtwageninterieur monteren. Zo ben je als productiemedewerker bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het in elkaar zetten en afwerken van bedden. De handelingen die je hiervoor moet doen wisselen en zijn dus niet steeds hetzelfde. Na verloop van tijd ga je ook andere werkzaamheden uitvoeren, hierbij word je begeleid. Uiteindelijk ben je inzetbaar op meerdere werkplekken. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Behalve bedden worden er ook opbergbakken en flessenhouders gemaakt.

Functie eisen:
– Je bent handig en kunt goed met gereedschap omgaan.
– Je kunt met targets werken (het halen van productieaantallen)
– Ervaring met productiewerk (door bijvoorbeeld stage, een bijbaan of vakantiewerk)

Je komt te werken in een team met een goede werksfeer en duidelijke regels en afspraken. De werkzaamheden zijn divers, je bent op termijn breed inzetbaar en je kunt je ontplooien binnen het bedrijf. Het doel is dan ook een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband.

Dit is een vacature voor jongeren in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.
Herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Reageer dan snel via de solliciteerknop!

Indien je niet aan de functie eisen voldoet, kunnen we jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen en ontvang je géén reactie.

Plaats SCHIJNDEL
Bedrijf Productiebedrijf

View full post on Alle Opdrachten

Tags: ,

Medya Ortağı