(Junior) Onderzoeker databases/informatiesystemen, afdeling SIBa

Anasayfa >Overheid > (Junior) Onderzoeker databases/informatiesystemen, afdeling SIBa

(Junior) Onderzoeker databases/informatiesystemen, afdeling SIBa

Şubat 11, 2013

(Junior) Onderzoeker databases/informatiesystemen, afdeling SIBa
Publicatie: 19-01-2013
Einddatum: 25-02-2013

Organisatie:
Ministerie van Veiligheid en Justitie – Bestuursdepartement

Standplaats:
Den Haag

Functie omschrijving:

Je werkt mee aan het ontwerp en de implementatie van systemen die als doel hebben om managementinformatie te genereren over de strafrechtketen, zoals informatie over kritieke prestatie-indicatoren en over de verschillende werkstromen van organisaties in de keten.

Voor het genereren van dergelijke informatie dienen justitiële informatiesystemen van verschillende ketenpartners aan elkaar gerelateerd te worden en in voorkomende gevallen gekoppeld te worden. Je zoekt naar oplossingen om deze relaties en koppelingen efficiënt en effectief te leggen en uit te voeren. Je implementeert de oplossingen en test ze in de praktijk. Ook zorg je voor een adequate documentatie van uw oplossingen en implementaties.
Tevens werk je mee aan het expliciteren van de informatiebehoefte van eindgebruikers, onder meer door middel van het operationaliseren van (abstracte) begrippen die gehanteerd worden door deze gebruikers.
Voorts lever je een bijdrage aan (beleids)rapportages en adviezen en werk je mee aan publicaties over belangwekkende resultaten in wetenschappelijke tijdschriften en conferentie-proceedings op het snijvlak van justitie en informatica.

Contactpersoon:
De heer L.A. van den Ouden (medewerker personeel)
070 370 6557
l.a.van.den.ouden@minjus.nl

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags: , , , ,

Medya Ortağı