Intercedent Transport & logistiek, Eindhoven

Anasayfa >Transport > Intercedent Transport & logistiek, Eindhoven

Intercedent Transport & logistiek, Eindhoven

Haziran 28, 2016

Consolid is Nederlands grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in Vervoer en Veiligheid. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in het leveren van flexibel inzetbare vakmensen aan bedrijven in deze sector.

Voor ons team van Transport & Logistiek in Eindhoven zijn wij op dit moment op zoek naar een Intercedent die zijn/haar sporen al heeft verdiend in dit vakgebied en die ook bekend is met de sector Transport en Logistiek.

Heb je een commerciele drive? Leg je gemakkelijk nieuwe contacten en haal je een kick uit het binnenhalen van nieuwe klanten? Dan ben jij misschien wel die nieuwe collega die wij bij Consolid zoeken. Je krijgt bij ons alle ruimte om van deze functie een succes te maken.

Als intercedent bij Consolid ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van uitzenden.

Onze visie luidt:
Door klanten met volle overgave te ondersteunen, het bieden van attractief werkgeverschap en ons verlangen naar voortdurende verbetering, willen wij de eerste keuze zijn voor flexibel werken in Vervoer en Veiligheid.

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı