Intercedent Transport & Logistiek Apeldoorn

Anasayfa >Transport > Intercedent Transport & Logistiek Apeldoorn

Intercedent Transport & Logistiek Apeldoorn

Haziran 28, 2015

Om onze ambities voor 2015 verder vorm te geven, gaan wij ons team in Apeldoorn uitbreiden. Op deze vestiging is zowel onze afdeling Personenvervoer gevestigd als de afdeling Transport & Logistiek. En deze laatst genoemde afdeling zoekt een nieuwe collega.

Daarom zijn we op zoek naar een intercedent die zijn/haar sporen in dit vakgebied al heeft verdiend en die ook affiniteit heeft met de sector Transport en Logistiek.

Heb je mensenkennis en een commerciele drive? Leg je gemakkelijk nieuwe contacten en haal je een kick uit het adequaat matchen van onze kandidaten met de functies bij onze opdrachtgevers? En steek je graag je handen uit de mouwen en kun je verschillende ballen in de lucht houden? Dan ben jij misschien wel die nieuwe collega die wij bij Consolid zoeken.

Je krijgt bij ons alle ruimte om van deze functie een succes te maken. Je krijgt veel vrijheid om de functie in te vullen en eigen initiatief, ideeen en lef wordt door ons gewaardeerd.

Als intercedent bij Consolid ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van uitzenden.

Onze visie luidt:
Door klanten met volle overgave te ondersteunen, het bieden van attractief werkgeverschap en ons verlangen naar voortdurende verbetering, willen wij de eerste keuze zijn voor flexibel werken in Vervoer en Veiligheid.

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı