Intercedent / planner Rail, Rotterdam

Anasayfa >Transport > Intercedent / planner Rail, Rotterdam

Intercedent / planner Rail, Rotterdam

Mayıs 2, 2016

Business unit Consolid Rail richt zich vooral op het bieden van flexibiliteit aan ondernemingen binnen het railvervoer en bouwt aan een bestand met flexibel inzetbare machinistencontroleurs en stewards.

Consolid is op dit moment op zoek naar een intercedent/planner die zijn/haar sporen al heeft verdiend in dit vakgebied en die ook bekend is met de railsector.

Als planner / intercedent ben je specialist in het uitzenden en detacheren van vakkrachten naar onze relaties in het railvervoer. Je weet precies welke flexkrachten beschikbaar zijn en hoe zij zo optimaal mogelijk ingezet kunnen worden. Je komt te werken in een hecht team dat nauw met elkaar samenwerkt.

Onze visie luidt:
Door klanten met volle overgave te ondersteunen, het bieden van attractief werkgeverschap en ons verlangen naar voortdurende verbetering, willen wij de eerste keuze zijn voor flexibel werken in Vervoer en Veiligheid.

De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons als werkgever verwachten en dat verwachten wij ook van jou.

Heb je nog vragen, bel dan Gerard Bakker. Hij is bereikbaar op 06-54600250. View full post on Consolid Vacatures

Tags: , , ,

Medya Ortağı