Intake medewerker Alarmcentrale ANWB (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Intake medewerker Alarmcentrale ANWB (M/V)

Intake medewerker Alarmcentrale ANWB (M/V)

Mart 7, 2015

Voor de ANWB Alarmcentrale in ASSEN zijn wij op zoek naar intake medewerkers binnenland. Zoek jij een leuke baan en ben je flexibel inzetbaar en dienstverlenend, dan hebben wij de baan voor jou! Half april zal hier een training voor starten van 2 weken. Het is een functie voor langere tijd!

BELANGRIJKE HARDE EISEN
– Wij zoeken kandidaten met MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
– Minimaal 1 jaar ervaring in een callcenter of vergelijkbare functie.
– Geen vakantieplannen in juli of augustus.
– In bezit van eigen vervoer.
– 24/7 beschikbaar en bereid onregelmatige diensten te draaien.
– maximaal 40 minuten woonachtig van Assen met de auto.

Wanneer je niet minimaal aan bovenstaande eisen voldoet, wordt je sollicitatie helaas niet in behandeling genomen. Voldoe jij wel aan deze eisen, lees dan snel verder!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN:
Als de klanten van de ANWB naar de Alarmcentrale bellen, krijgen ze jou als eerste aan de lijn. Jij bent dus het visitekaartje van de ANWB! Veel klanten bellen omdat ze autopech hebben, maar het komt ook voor dat mensen net een ongeval hebben meegemaakt. Jij gaat na welke hulp nodig is, waar de klant zich precies bevindt, waar hij recht op heeft en registreert alles in een geautomatiseerd systeem waardoor de hulpverlening automatisch in gang gezet wordt. Het kan dus zijn dat je een gestrande reiziger gerust stelt of extra goed moet doorvragen om erachter te komen waar die reiziger met kapotte accu nu precies staat in Nederland.

WIJ BIEDEN JE:
Je ontvangt een vast salaris van €9,52 bruto per uur en daarbovenop een onregelmatigheidstoeslag. Het gaat om een flexibele baan van minimaal 8 en maximaal 40 uren per week. Je krijgt uiteraard een reiskostenvergoeding van 0,19ct per kilometer.

Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je stressbestendig en empatisch, reageer dan via Randstad.nl.

PS: Wil jij een beeld krijgen van het werken op de Alarmcentrale kijk dan eens op http://www.youtube.com/anwb

Plaats ASSEN
Bedrijf ANWB

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , ,

Medya Ortağı