Inspecteur TTV

Anasayfa >Overheid > Inspecteur TTV

Inspecteur TTV

Ağustos 1, 2013

Inspecteur TTV
Publicatie: 01-08-2013
Einddatum: 19-08-2013

Organisatie:
Rijksdienst voor het Wegverkeer

Standplaats:
Zoetermeer en Lelystad

Functie omschrijving:

Afdeling
De afdeling Toelating en Toezicht Voertuigen (TTV) voert een aantal wettelijk opgedragen taken uit. Deze taken bestaan onder andere uit het testen van voertuigen en voertuigcomponenten, volgens nationale en internationale wet- en regelgeving. Het afgeven van typegoedkeuringsdocumenten en het uitvoeren van COP-audits behoort tevens tot de taken van TTV. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij importeurs en fabrikanten en op testcircuits en in laboratoria van derden. Voor een deel testen we ook op het eigen testcentrum in Lelystad.

Werkzaamheden
We zijn op zoek naar een Inspecteur die over de grenzen van de afdeling ingezet kan worden / breed inzetbaar is binnen TTV. Binnen je voertuig(onderdeel) expertise wordt je breed ingezet op onderstaande werkzaamheden:

  • Je voert beproevingen uit aan personen- en vrachtauto’s en motorfietsen. Ook test je onderdelen van voertuigen, delen van de uitrusting en systemen. Je stelt testrapporten en goedkeuringsdocumenten op en indien nodig een certificaat. Ook draag je bij aan projectmatige onderzoeken en zie je toe op de toepassing van de regelgeving. Je bent in staat om zelfstandig de regelgeving te interpreteren.
  • Je voert “Conformity of Production”- beoordelingen uit op documentbasis of op basis van een audit.
  • In het kader van het certificatie-proces beoordeel je beproevingsrapporten, geef je typegoedkeuringen af en stel je adviezen op.
  • Op basis van signalen uit de markt onderzoek je afwijkingen op reeds afgegeven typegoedkeuringen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het op peil houden van onze kennis op het gebied van voertuigtechniek, actuele regelgeving en de voertuigmarkt.
  • Je analyseert de toepassing van de regelgeving in de praktijk. Je brengt advies uit om verbeteringen aan te brengen in bestaande en nieuwe regelgeving. Daarvoor neem je deel aan studie- en werkgroepen.
  • Je volgt de markt, je onderhoudt de contacten met relaties en je bent een aanspreekpunt voor andere medewerkers. 

View full post on Vacatures Werken bij de Overheid

Tags:

Medya Ortağı