Inkomensbeheerder (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > Inkomensbeheerder (M/V)

Inkomensbeheerder (M/V)

Mart 4, 2015

Randstad Assen zoekt per direct een gemotiveerde inkomensbeheerder. Startdatum is op zeer korte termijn, functie is voor 36 uur per week. De functie is ter vervanging van ziekte en mogelijk ook langer. Salaris is €10,67 bruto per uur.

Als inkomensbeheerder beheer je alle contact- en dossiergegevens ten behoeve van integrale schuldhulpverlening. Je houdt je zowel bezig met schuldregelingen als met budgetbeheer, en verricht de ondersteunende administratieve taken omtrent het dossierbeheer van klanten. Je onderhoudt de contacten met klanten, maar ook met schuldeisers.

Eisen: Je beschikt over een afgeronde MBO4 opleiding in juridische richting en hebt relevante juridisch-administratieve werkervaring óf je bent een HBO-SJD starter. Het is belangrijk dat je niet overgekwalificeerd bent voor deze functie.

Vaardigheden: Je bent geduldig, accuraat, hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie, een goed inlevingsvermogen en je kan goed samenwerken.
Hiernaast ben je klantgericht, resultaatgericht, betrouwbaar en innovatief.

Het is een pré als je over basiskennis van huurtoeslag, zorgtoeslag, bijstandsnormen, kindertoeslag, en de sociale kaart beschikt.

Let op:
– Je mag (ivm. vertrouwelijke gegevens) zelf niet geregistreerd zijn als (oud-) cliënt bij een schuldhulpverlenende instantie
– De aanvraag van een VOG bij je gemeente én het natrekken van referenties behoort tot de procedure.

Heb je interesse en woon je in de omgeving van Assen? Reageer dan via de button 'solliciteer'.

Plaats ASSEN
Bedrijf Een relatie van Randstad

View full post on Alle Opdrachten

Tags:

Medya Ortağı