ING Leeuwarden zoekt een vakantiemedewerker met administratieve werkervaring! (M/V)

Anasayfa >Overig - Karışık > ING Leeuwarden zoekt een vakantiemedewerker met administratieve werkervaring! (M/V)

ING Leeuwarden zoekt een vakantiemedewerker met administratieve werkervaring! (M/V)

Haziran 8, 2015

Voor de afdeling Commercial Cards bj ING Leeuwarden zijn wij zijn op zoek naar een pro actieve medewerker voor het verwerken en controleren van financiële transacties ten behoeve van Business en Corporate Cards.

WERKZAAMHEDEN
Tot jouw takenpakket behoren tet correct verwerken van financiële transacties ten behoeve van Business en Corporate Cards, het controleren van uitgevoerde transacties ten behoeve van Business en Corporate Cards, het afhandelen van serviceverzoeken en het leveren van product specifieke ondersteuning aan andere kanalen.

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?
Je bent verantwoordelijk voor het continu signaleren, genereren en oppakken van verbetermogelijkheden. Verbeteringen liggen bijvoorbeeld op het gebied van vermindering van het aantal klachten en verschillen, verhogen van de kwaliteit en de klanttevredenheid en het verlagen van de doorlooptijd. Je zorgt ervoor dat deze verbeteringen passend zijn binnen de geldende wet- en regelgeving en binnen de rolverdeling van de organisatie. Je bewaakt de eigen rol en zorgt dat werkzaamheden die binnen het team worden gedaan.
De focus ligt op het verwerken en controleren van financiële transacties ten behoeve van Business en Corporate Cards.

FUNCTIE EISEN
Je beschikt minimaal over een MBO4 diploma aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring
Tevens heb je ervaring met in veel systemen tegelijkertijd efficiënt werken, standaard kantoorautomatisering, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

WAT BIEDEN WIJ?
Een dynamische omgeving die in verandering is en waar interessante uitdagingen liggen. Krijg jij energie van een veranderende omgeving met mooie operationele uitdagingen. Je wordt tussen de 20 tot 40 uur per week ingezet tussen 15 juni en 18 september. Het startsalaris voor deze functie ligt op 11,78.

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan vandaag nog via www.randstad.nl/banking-insurance

Plaats LEEUWARDEN
Bedrijf ING

View full post on Alle Opdrachten

Tags: , , , ,

Medya Ortağı

sıla sözlük - gurbetcinin sosyal medya platformu - sıla sözlük, yurt dışında yaşayan türk vatandaşlarına yönelik kurulmuş bir sosyal medya platformudur.